Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe responsive website voor Kamphuis Konstruktie


Kamphuis Konstruktie

Kamphuis Konstruktie is een klein, flexibel en innovatief constructiebedrijf met haar roots in het Overijsselse Geesteren. In Geesteren fabriceert zij met name melkstallen, maar ook voor staalconstructies, trappen etc. draait zij haar hand niet om. De ervaring met melkstallen gaat meer dan 60 jaar terug, de tijd van de melkwagens en de melkbussen. In de loop van de jaren is er veel veranderd. Diverse melkmethodes zijn er ontwikkeld en toegepast.

Nieuwe website

Wij ontwikkelden een nieuwe responsive website voor Kamphuis Konstruktie inclusief meertaligheidsplugin (voor Nederlands, Duits en Engels). Bovendien zijn wij op dit moment bezig met een geautomatiseerde offerte module, zodat klanten van Kamphuis Konstruktie direct via de website offertes kunnen aanvragen. Bekijk de website via www.kamphuiskonstruktie.nl of klik op onderstaande afbeelding.
Wil je net zo'n website als Kamphuis Konstruktie?

Neem contact met ons op via 030 - 4200445, vraag direct een vrijblijvende OFFERTE aan of stuur een email naar info@nextlead.nl. Onze specialisten vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden!

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!