Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe responsive website voor Mainfield


Mainfield

Mainfield bemiddelt zowel starters als ervaren professionals in de sectoren bouw, civiele techniek, installatietechniek en elektrotechniek, in het bijzonder voor het MKB en het grootbedrijf.

Nieuwe website

Wij ontwikkelden een nieuwe responsive website voor Mainfield met een innovatief karakter. Op deze website scroll je op de homepage en vacaturepagina's namelijk niet van boven naar beneden (verticaal), maar van links naar rechts (horizontaal). Bekijk 'm op www.mainfield.nl of klik op onderstaande afbeelding.


Wil je ook zo'n website als Mainfield?

Bel 030 - 4200445, vraag direct een vrijblijvende OFFERTE aan of mail ons op info@nextlead.nl. We gaan graag voor je aan de slag!


Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!