Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe responsive website voor Millers Time


Millers Time Bouwkosten Adviesbureau

Millers Time verzorgt bouwkundige calculaties, bouwbegeleiding en bouwadvies in zowel het Nederlands als Engels. Calculeren voor de bouw zit al ruim 20 jaar in het bloed. Op zoek naar een ervaren calculator voor een opdracht of aanbesteding? Of begeleiding nodig bij de (ver)bouw van een woning? Schakel Millers Time in voor gedetailleerde calculaties en deskundig advies.

De nieuwe website

We hebben op de nieuwe website van Millers Time gebruik gemaakt van een meertaligheidsplugin zodat zijn Engelstalige bezoekers ook vriendelijk worden verwelkomt. Bekijk de nieuwe website op www.millers-time.com of klik op onderstaande afbeelding.Wil je net zo'n website als Millers Time?

Neem contact met ons op via 030 - 4200445, vraag direct een vrijblijvende OFFERTE aan of stuur een email naar info@nextlead.nl. Onze specialisten vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden!

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!