Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe stamboomwebsite voor de familie Post-Bruens


Stamboomwebsite Post-Bruens

De familie Post-Bruens kwam bij ons met de vraag of wij hun (zwaar) verouderde website zouden willen vernieuwen. De website stond vol met informatie over de stambomen van de familie Post en de familie Bruens. Uiteraard pakte wij deze mooie klus met beide handen aan en zie hieronder het resultaat.

Nieuwe website

Doordat er zeer veel informatie op de website te vinden is hebben we er voor gekozen om het menu aan de linkerzijde te tonen. Hierdoor kan het menu een stuk langer/breder worden weergegeven, dan wanneer we het menu bovenaan horizontaal zouden plaatsen. Bekijk de website hieronder of via www.post-bruens.nl

Wil je net zo'n website als de familie Post-Bruens?

Bel ons op 030 - 4200445, stuur een mail of vraag een vrijblijvende OFFERTE aan.

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!