Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe Wordpress website voor QSM


QSM Europe (Quantitative Software Management)

Softwareontwikkelprojecten en pakketimplementaties zijn bijzonder goed te voorspellen. Hoe grootschalig of complex deze ook mogen zijn. QSM Europe doet dit namelijk al ruim 20 jaar. Voor vele grote ondernemingen en overheidsorganisaties. Zowel in de VS als in Europa. De aanpak van QSM Europe is gegrondvest op vastgelegde kennis van ruim 12 duizend afgeronde softwareprojecten en op geavanceerde tools en unieke methodieken.QSM Europe zorgt ervoor dat complexe softwareprojecten en programma’s transparant en voorspelbaar verlopen.

De nieuwe website

Via de nieuwe website (met een nautische sfeer) houdt QSM haar relaties graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen d.m.v. Blogs, Artikelen en Nieuwsberichten. Bekijk de website via http://qsm-nl.com/ of klik op onderstaande afbeelding.


 

Wil je net zo'n website als QSM?

Bel ons op 030 - 4200445, stuur een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.
 

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!