Skip to content

VRB Adviesgroep

Maak kennis met Pim!

Pim van RIJSWIJK

Pim van Rijswijk is de oprichter en eigenaar van de VRB Adviesgroep. Een bedrijf dat zich richt op ondernemers uit het MKB en hen ondersteunt bij alle fiscale en boekhoudkundige zaken waar een ondernemer met zijn bedrijf mee te maken krijgt. Een echt full service boekhoudkantoor.

VRB Adviesgroep

VRB bestaat in 2020 precies 15 jaar. In de eerste jaren hield VRB zich hoofdzakelijk bezig met het oprichten en onderhouden van stamrecht BV’s om zich vanuit deze specialiteit te ontwikkelen naar waar het nu is. VRB is nu gespecialiseerd in het omzetten van eenmanszaken naar een BV, het oprichten van BV’s en het verzorgen van de boekhouding voor MKB bedrijven. Ondernemers die voornemens zijn hun eenmanszaak om te zetten naar een BV of die hun boekhouding wensen uit te besteden die kunnen met VRB contact opnemen.

Online marketing

Op de website van de VRB Adviesgroep is leadgeneratie zeer belangrijk. Door middel van landelijke promotiecampagnes (via radio, televisie en kranten) ontvangt VRB dagelijks veel bezoekers op haar website. De bezoekers vragen boekjes of brochures aan of melden zich aan voor één van de (gratis) informatiebijeenkomsten. De gehele website is qua design, techniek, automatisering en gekoppelde systemen optimaal ingericht om deze leads goed op te volgen.

Samenwerking met Next Lead

VRB werkt al jaren samen met Next Lead. Het begon zeven jaar geleden met de bouw van de website en het onderhoud van de site. Inmiddels ondersteunt Next Lead VRB op wekelijkse basis bij het invullen van haar marketing, het creëren van leads en het monitoren van de opvolging van deze leads. Meer info over de samenwerking

wil je meer info?

VRB Adviesgroep

Eigenaar:
Pim van Rijswijk

Mail:
info@vrbadvies.nl

Tel:
0346-555797

Adres:
Computerweg 2
3542 DR Utrecht